Gevoelige Wasco

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 19:30

Wasco een jonge Haflinger met een stoer voorkomen. Maar met een hele gevoelige mond. Met zijn eigen bit liep hij in de houding zonder ontspanning en een hele onrustige mond. Met de bustrens van TRUST kreeg hij weer vertrouwen en ging ontspannen.Daardoor ging hij op de juiste manier nageven en op een correcte manier naar de hand toe.Dit gaf een heel ander en prettig beeld. Ook bleef de mond rustig en gesloten en was beter voorwaarts.

Kortom, Wasco is er blij mee!

Wanneer je de volgende dingen ervaart tijdens het rijden, dan zou een Bitfit Consult een aanrader zijn: # strak blijven in nek en kaak # niet nageven maar in een houding lopen # te veel druk in de hand #te weinig druk in de hand #terughoudend zijn in tempo # met open mond lopen # onrustige mond en tong problemen  # opgekruld lopen, En de rij is nog veel langer…..

Een ruiter voelt vaak goed aan dat een paard niet helemaal gaat zoals zou moeten. Tijdens het rijden niet lekker in zijn vel zit. Er wordt dan wel gedacht aan fysiotherapie, zadelpasser, tandarts etc, en idd heel erg belangrijk. Maar een Bitfit Consult hoort zeker in dit rijtje thuis. Bijna iedereen zegt als ik geweest ben: “dat had ik veel eerder moeten doen”.