Deze kopstukonderlegger gemaakt van Weltex materiaal geeft een fijne drukverdeling achter de oren voor ontspannen nekspieren.

Het kaakgewricht is een zeer gevoelige plek bij het paard, de bakstukken van het hoofdstel lopen daar precies onderlangs.
Deze kopstukonderlegger loopt voldoende ver door om ook op deze plaats de druk te verminderen wat paarden als zeer prettig kunnen ervaren en waardoor de nageeflijkheid ten goede komt.

Het Weltex materiaal is geproduceerd door keramische deeltjes in het polypropyleen te smelten. Lichaamswarmte wordt op deze manier omgezet in langgolvige warmtestraling, ook wel bekend als langgolvige infrarood straling. Het is bewezen dat langgolvige, infrarode warmtestraling de bloedcirculatie verhoogt en spierontspannend werkt.

Voorzien van 4 klittenbanden die het verschuiven tegengaat.

Machine wasbaar en het product blijft mooi en zijn werking behouden ook na meerdere wasbeurten.

Ik gebruik dit product zelf bij mijn eigen paarden en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de werking ervan.

Verkoopadviesprijs €33,95.
Bij Bit op Maat €32,50  geen verzendkosten.

Op Voorraad.

Rijhandshoenen

€ 37,50

Rijhandshoenen

€ 37,50

Fijn zittende synthetische handschoenen van One Equestrian. Deze handschoenen zijn terug van weggeweest in een iets ander uiterlijk. Allround handschoen met elastisch gedeelte aan de bovenzijde. Grote klittenbandsluiting voorzien van het One logo.

Maten: 6 (XXS) | 6,5 (XS)  | 7 (S) | 7,5 (M)| 8 ( L)| 8,5 (XL) |

Kleur: Zwart